Info & Comenzi telefonice: 0799288924

Modalitati de livrare

Magazinul virtual IePeMarie.ro va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de Livrare.

Livrare prin curier rapid – Fan Curier sau prin Posta Romana.

Transport GRATUIT pentru toate comenzile mai mari de 299 lei. (oferta este disponibila în toată România, doar pentru localitățile unde nu se plateste taxa de kilometri parcurși extra vezi lista aici )

Livrarea se face direct la domiciliul clientului. Plata transportului se face la livrare.

Prin modalitatea curier rapid produsele sunt livrate in intervalul 24 si 48 de ore din momentul in care ati confirmat comanda operatorului IePeMarie.ro. Acest interval este valabil in zilele lucratoare (luni-vineri). Comenzile primite in weekend vor fi onorate in prima zi a saptamanii urmatoare.

Tariful pentru livrarile prin Fan Curier cu plata ramburs este de 14 ron in Bucuresti si 18 ron in restul localitatilor unde nu sunt km exteriori.

 

Tarif valabil pentru reteaua de localitati Fan Curier. Pentru localitatile aflate in afara ariei Fan Curier se taxeaza 1 leu/km.

Tariful pentru livrarea prin Posta Romana este 16 lei. Timpul de livrare prin Posta Romana poate varia intre 3 – 7 zile. Coletul se ridica de catre client de la Oficiul Postal de care apartine.

IePeMarie.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de IePeMarie.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu clientul, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de IePeMarie.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de IePeMarie.ro de la acest client.