Modalitati de livrare

Magazinul virtual IePeMarie ® va pune la dispoziție următoarele modalități de Livrare.

Livrare prin curier rapid – Fan Curier sau prin GLS

Transport GRATUIT pentru toate comenzile mai mari de 300 lei. 

Livrarea se face direct la domiciliul clientului. Plata transportului se face la livrare.

Prin modalitatea curier rapid produsele sunt livrate în intervalul 24 si 72 de ore din momentul în care ați confirmat comanda operatorului IePeMarie ®. Acest interval este valabil în zilele lucrătoare (luni-vineri). Comenzile primite în weekend vor fi onorate în prima zi a saptamanii urmatoare.

Tariful pentru livrările prin Fan Curier cu plata ramburs este de 17 ron în București și 22 ron în restul localitatilor unde nu sunt km exteriori.

Tarif valabil pentru reteaua de localitati Fan Curier.

Tariful pentru livrarea prin GLS este 22 lei.

IePeMarie ® isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de IePeMarie ® care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

În cazul în care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o data dupa ce reuseste sa ia contact cu clientul, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de IePeMarie.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de IePeMarie.ro de la acest client.

× Vă putem ajuta?